onsdag 8 juni 2016

skruva, skruva, skruvaMedan maken jobbar vidare med allt möjligt - bila, dra el, cementera, serva arbetare som jobbar med att montera automatisk grindöppnare,  mm - så monterar jag skåp till kök och matsal. Ikea har verkligen förbättrat sig när det gäller innehållet i paketen. Alla skruvar finns med - i alla fall så här långt - och manualerna är lätta att följa.

Men att gå igenom alla paket och checka av en och två och tre gånger om vi fått allt som är beställt har tagit sin tid. Det fattas en del och vi visste att det skulle bli två olika leveranser men att vi inte skulle få med allt som står på fraktsedeln i första leveransen ställer till en del problem. Främst är det då språkförbistringen och att Ikea.it inte fungerar riktigt som ikea.se. Kan ha att göra med att vi fick första leveransen (som det fattades några paket i och att vi fick hem en kontorsstol som vi inte skulle ha över huvud taget) dagen innan röd dag här.

De har ju så förbannat bråttom när de lastar av. Man hinner ju inte med att kolla igenom om det är rätt eller fel. Bara att skriva på fraktsedeln, men sen då.....

Jag har försökt ringa och även chatta och sen fyllt i ett formulär via ikeas hemsida (de skulle ha gett svar på det inom 24 timmar men det har nu gått 7 dagar) utan resultat.

De ringde innan och meddelade att det skulle bli två leveranser och skickade både sms och mejl vid först leverans men sen har vi inte hört något om när slutleveransen ska bli av. Och att få tag på dem via telefon är helt omöjligt. Ikväll fick jag till slut ett besked via chatten att de ska ringa oss i morgon angående delleveransen.

Det var ett litet mackel att få ihop beställningen till ett kök, matsal och garderober till två rum och jag hade helt missat ben till köksskåpen. Men det har löst sig med en ny beställning som ska komma nästa vecka. Vem vet, den beställningen kanske kommer före den som skulle kommit idag (delleverans två alltså- tycker ni det är rörigt, det är det!!) enligt den först informationen från Ikea.

Nu ser jag med spänning fram mot morgondagen.....

forst. följer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...