onsdag 9 juli 2014

Besök från Sverige och England

"Sonett", alltså Jonas med familj flög ner till Rom i mitten av midsommarveckan och bilade därifrån ner till oss. De var med om ett hiskligt äventyr på Vesuvius. Det kan ni läsa mer om här och här.
Pojkarna med flickvänner bodde utspritt lite här och var men kunde ändå samsas om vår svarta springare (VW Golf) eftersom familjen Kullberg hade hyrt en bil som hade två extrasäten.
Kullbergarna bodde på Villagio Santa Maria och Mattias & Cissi bodde alldeles i närheten i en liten lägenhet som ägs av de som har B&B Valentino i Coccorino, där David och Hanna bodde. Björn han fick bo i vårt nästan klara gästrum. Eddie och Caroline tog in på Hotell Royal i Coccorino.
Så nu tror jag att jag gjort lite reklam för vår blivande hemort :)

Vi hade en trevlig vecka med bad och goda middagar på kvällen. Jag tror att alla var nöjda och mest nöjd var nog maken som bjöd oss alla inklusive byggarna på en middag på Trattoria Frammiché i Messiano på tisdagskvällen. Därefter hade vi lite efterfest hos oss och alla byggubbarna följde med och var imponerade av vårt hus. De hade ju bara sett det omöblerat. Nu har vi ju nästan allt klart.
 Här kommer lite bilder före och efter från vår entré:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...