lördag 29 juni 2013

Så var det vardag igen

Här är en bild på när gänget kom och överraskade mig på midsommarafton. Ballongerna är uppblåsta med helium. Vi satte fast dem lite här och där runt huset och efter några dagar släppte vi lös dem. Häromdagen såg vi en fastsatt vid en lyktstolpe ca 3 km härifrån :)
Men nu har alla ungdomar åkt hem. Vi var och vinkade av dem i fredags. Gittan är kvar och åker med oss i nästa vecka. Vi funderar på att ta östra sidan av Italien hem och skippa Neapel och Rom. Brukar vara en hel del trafik den vägen. Kan dessutom vara kul att se lite nya vyer.I går lördag var en bra arbetsdag då det var kom lite regn på förmiddagen och var växlande molnighet i övrigt. Lars började med trappan till terassen och jag fogade färdigt stensättningen och målade väggen i matsalen. Nu är det bara lite finlir kvar i dörrsmygen så kan jag sätta upp gardiner. Det kommer att bli skönt att få upp lite tyg som mjukar upp ljudet lite. Det är jobbigt för ett gammalt öra med de hårda ljud som blir när man pratar och det bara är kala stenväggar :)

Idag ska vi fixa lite småplock till kvällsvickning då vi bjudit in våra irländska grannar som kom hit sent i lördagskväll. Vi har bara träffat dem en kort stund precis när vi hade köpt huset. Då presenterade vi oss och hade en rundvandring i deras hus och de i vårt hus. Vi hade inte gjort något här då så jag tror att de kommer att bli lätt förvånade över hur mycket vi hunnit med under ett och ett halvt år.

Det är tidig söndagsmorgon, klockan är inte ens 8 och Lars är ute och kapar trappsteg till rätt längd. Hoppas inte grannarna blir sinta och önskar oss dit pepparn växer.

Ciao alla. Njut och ha det gott. Det har vi trots att vi inte vilar på lagrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...