måndag 9 april 2012

Fullpackad


Vi tvivlade faktiskt en hel del men efter en del funderande hit och dit så hade vi efter tre timmar fyllt bilen så mycket vi kunde. Det blev en hink, ett tredelat bord (till höger i bilden högst upp) och lite porslin som fick stå kvar hemma.
Gallret som står lutat mot Citroênen ska monteras upp i köket. Där ska jag hänga mina kastruller etc. Lars har gjort en arbetsbänk och lite andra småbänkar som han behöver ha i sin nya verkstad och det var tillsammans med kakel och verktyg de viktigaste detaljerna som skulle med. Och det bruna skåpet med marmorskiva som vi ska ha som tillfällig förvaring för vårt porslin tills vi ha hittat ett vitrinskåp som faller i smaken. Men det får bli sen när matsalen är renoverad. Nu är det köket i första hand.
Färden ner gick galant. Över förväntan faktiskt. Vi hade inte bokat biljett till färjan mellan Gedser och Rostock men hade tur att komma med ändå. Vi startade hemifrån kl 12.05 och 21.00 kom vi till Tyskland. Därefter var det motorväg 228 mil, hela vägen från Rostock ner till ungefär 4 mil från Coccorino. Vi drog i ett svep med några små sömnstopp på en timme vardera. 34 timmar allt som allt från Tromkullarna till Casa Catucelli.

Vi kom fram till ett lite rått hus men kröp ner bredvid varandra i en av bäddsofforna. Vakande på morgonen till ett strålande solsken. Och tack vare att vi kört på så hade vi även en extra dag att förfoga över.
Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...